Polițiștii la pândă. Șoferii vitezomani, amendați și lăsați fără permise de conducere

231

Articole de la același autor

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au desfășurat o amplă acțiune de depistare și sancționare a șoferilor vitezomani. Într-o singură zi, în cadrul unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, precum și conștientizarea participanților la trafic cu privire la pericolele la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulație, oamenii legii au aplicat aproape 100 de amenzi, din care trei sferturi pentru depășirea vitezei regulamentare.


Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au acționat, prin așezarea radarelor în cascadă, pentru depistarea șoferilor care, prin deplasarea cu o viteză excesivă, pot pune în pericol siguranța participanților la trafic. Cu acest prilej, au fost aplicate 92 de sancțiuni contravenționale, dintre care 73 la nerespectarea regimului legal de viteză. Totodată, au fost reținute patru permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.


De asemenea, miercuri, 20 martie, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești au depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Costinești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.


În aceeași zi, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au găsit în trafic un bărbat în vârstă de 23 de ani, din localitatea 23 August, care a condus un moped neînmatricilat, pe raza localității Pecineaga, având numerele de înmatriculare false și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În ambele cauze, polițiștii rutieri au întocmit dosare penale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4703 secunde