Polițiștii din Constanța au confiscat o tonă de articole pirotehnice

125
Polițiștii din Constanța au confiscat o tonă de articole pirotehnice - bigimg20171227wa0014-1514383043.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Constanța au confiscat 865 de kilograme de articole pirotehnice care erau transportate cu două autoutilitare, fără respectarea condițiilor legale.


La data de 24 decembrie a.c., în cadrul acțiunii naționale ,,Foc de Artificii", polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au depistat în trafic un bărbat, de 39 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care transporta cu o autoutilitară, 780 de kilograme de articole pirotehnice din categoriile F1, F2 și F3.


În urma verificărilor, polițiștii au constatat că cel în cauză nu deținea documente de proveniență a materialelor pirotehnice, fiind transportate fără îndeplinirea condițiilor legale.


De asemenea, polițiștii au mai identificat un bărbat, de 40 de ani, care transporta, cu o autoutilitată, 85 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F1 și F2, fără a deține documente de proveniență și fără a îndeplini condițiile legale de transport.


În ambele cauze, polițiștii au confiscat materialele pirotehnice și au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului materialelor explozive.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3045 secunde