Polițiștii constănțeni i-au vizitat pe elevi chiar și în vacanță

139
Polițiștii constănțeni i-au vizitat pe elevi chiar și în vacanță - politistielevi-1492688350.jpg
Având în vedere faptul că, în perioada 19-30.04.2017, elevii se află în vacanță, în această săptămână polițiștii I.P.J. Constanța - B.A.P.C., alături de specialiștii A.N.A. - C.E.P.E.C.A. Constanța și voluntarii acestora, au derulat activități informativ-preventive în centrele comerciale mari din municipiul Constanța, unde minorii își petrec timpul liber.


Astfel, au fost vizate prevenirea delincvenței juvenile și a victimizării minorilor în mediul on-line, în rețelele de socializare sau cea referitoare la jocurile on-line, prevenirea violenței, a consumului de droguri, tutun și alcool, copiii fiind sfătuiți să adopte un comportament precaut, să fie atenți la grupul de prieteni, să spună nu provocărilor care intră în sfera devianței și delincvenței și să petreacă timpul liber într-un mod dezirabil social, care le este benefic.


De asemenea, oamenii legii au informat minorii cu privire la modalitățile optime de prevenire a accidentelor rutiere, copiii și adolescenții fiind sfătuiți să respecte regulile de circulație, să traverseze cu atenție sporită pe la trecerile de pietoni, acolo unde este cazul doar pe culoarea verde a semaforului, să circule pe trotuare și să nu se joace pe stradă, ci doar în spațiile special amenajate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde