Polițiștii constănțeni au lansat o nouă campanie împotriva hoților

203
1
Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul IPJ Constanța au lansat, ieri, o nouă campania de prevenire a furturilor din locuințe, intitulată "Hoții sunt creativi, fii preventiv!".

Scopul acestei campanii îl reprezintă informarea populației cu privire la modalitățile de prevenire a furturilor din locuință, prin transmiterea mesajelor cu caracter preventiv, distribuirea către beneficiari a unor materiale care conțin recomandări destinate autoprotecției și organizarea de acțiuni pentru grupurile țintă.

Activitățile se vor derula în întreg județul Constanța, în perioada august-decembrie anul curent, aceasta fiind inițiată de Inspectoratul General al Poliției Române - Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și Groupama Asigurări.

Polițiștii au derulat o activitate informativ-preventivă în parcul din zona Casei de Cultură din municipiul Constanța, unde au distribuit peste 300 de pliante și 20 de afișe cetățenilor, asociațiilor de proprietari, centrelor comerciale și au oferit sfaturi și recomandări beneficiarilor campaniei. 

Comentează știrea

Dediu
1 septembrie 2017
Ciomagul pe banditi!

O campanie buna at fi ca politia sa asigure ca daca niste hoti sunt prinsi si batuti zdravan,sa nu intervina la aplanarea conflictului. Spitalele sa impuna ferm si fara nici in fel de intarziere,adica imediat, prin toate organismele posibile,plata integrala a serviciilor medicale oferite victimelor celor care initiaza conflicte . Autoapararea sa devina lege de stat,oricine fiind absolvit de orice vina daca in timpul apararii ucide agresorul,normal sa fie in stricta legitima aparare. Societetea prin ea insasi sa se poata apara,dar sa fie si strict supravagheata,adica sa nu moara nevinovatii,ci talharii,hotii,traficantii de personae,de droguri. At fi super OK,am ave si o viata mai buna,turism,locuri de munca si restul,plus ca puscariile at fi ceva ami lejere,mei golute.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6722 secunde