Polițiști reținuți pentru luare de mită. Primeau bani pentru a nu sancționa șoferi care comiseseră contravenții

587
Polițiști reținuți pentru luare de mită. Primeau bani pentru a nu sancționa șoferi care comiseseră contravenții - dgatimisoara1-1540388304.jpg

Articole recomandate

Doi polițiști din județul Tulcea au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de luare de mită și fals intelectual, după ce, în perioada martie – mai 2018, au primit diverse sume de bani de la conducători auto pentru a nu-i sancționa pentru comiterea contravențiilor la regimul rutier, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanților Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea, doi agenți de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Tulcea – Postul de Poliție Ciucurova au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de luare de mită și fals intelectual.

"În sarcina inculpaților A.V. și O.I., desemnați ca polițiști cu atribuții de poliție rutieră, s-a reținut că în perioada martie - mai 2018, au primit diferite sume de bani de la persoane surprinse în trafic, pentru a-și îndeplini în mod necorespunzător atribuțiile de serviciu referitoare la constatarea și sancționarea contravențiilor la regimul rutier", au precizat procurorii.

Ei vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3673 secunde