Polițiști în "hotelul groazei". Detașați pe litoral, printre mucegai și gândaci

3674
7
În cursul lunii iunie, în baza Planului de acțiune "Litoral 2017", șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu, a dispus suplimentarea efectivelor care acționează pentru liniștea și siguranța turiștilor de pe litoralul Mării Negre.

La sfârșitul lunii iunie, polițiștii aveau programat primul contact cu colegii de la unitățile de poliție, urmând apoi să fie conduși la locurile de cazare achiziționate prin intermediul Direcției Logistice din IGPR, relatează Sindicatul Europol. 


Polițiști în




Polițiștii din Eforie Nord au fost cazați la un hotel cu 3 stele la intrare, Petrolul. O clădire înaltă de 10 etaje și la o distanță de 5 minute mers față de sediul poliției. După completarea formelor de cazare, polițiștii au fost îndrumați către corpul "B" al acestui hotel, etajul II. Un loc pustiu, ce părea că nu are nicio treabă cu restul hotelului. 


"Camerele erau pline de păianjeni, mucegai ascuns pe sub tapetul scorojit de pe pereți, gândaci mumificați, frigidere ce ascundeau mirosuri care erau mai puternice ca formolul, covoare de lână, model anii ’64, prin care mișunau moliile, iar mobilierul demn de luat și pus pe site-urile de vânzare-cumpărare mobilă vintage. Această imagine dezolantă ne făcea să ne întrebăm: «Asta e grija pe care ne-o poartă IGPR-ul?! », spun reprezentanții Sindicatului Europol. 


Polițiști în


Comisarul șef Mircea Vizitiu, șeful împuternicit al IPJ Constanța, s-a deplasat la locul de cazare de la hotelul Petrolul, constatând personal cele reclamate de către colegii lui polițiști. El a dispus ca polițiștii din zona Eforie să fie mutați într-o altă unitate de cazare, respectiv un hotel de 2 stele denumit "Capitol", fiind reziliat contractul de cazare cu hotelul Petrolul. 


Comentează știrea

Nelu
4 iulie 2017
cate stele vor la cazare

Daca nu e cu suparare cam cate stele ar dori domni. sau daca domni au idee de conditiile de salarizare , munca sau cazare sunt ptr. prosti care lucreaza la patron

Habibi
4 iulie 2017
Marele semizeu chelios cu curu'de vadana

Dar despre pompieri,ca stau cate 8 in camera,de ce nu întrebați,doar pt. ca sunt militari si nu au sindicat?!?

Viorel
4 iulie 2017
concediu

Pai ei vor sa se simta ca in concediu si sa isi aduca si familiile pe litoral ca doar prosti platesc. Ptr. ce au venit nu stiu........sa se plimbe de colo colo si sa spuna turistului sa aibe grija de portofel etc .............nu sa vaneze hotii si s a patruleze noaptea ....ca vorba aia noaptea e mai bine la somnic.........

Ion
4 iulie 2017
pretenti

Evident ca au pretenti.............la scoala si pregatirea lor ar prebui un hotel de vre-o 7 stele

Luci
4 iulie 2017
Jenant

Cum o mulțime de semianalfabeți își dau cu părerea despre subiectul ăsta. Mai băieți, rețineți două lucruri: 1. condițiile din hotel erau de rahat și, ca orice persoană normală la cap, polițiștii au refuzat să se cazeze; 2. Învățați să scrieți înainte de a-i critica pe alții.

Ion
4 iulie 2017
semianalfabet esti tu

Domnule Luci semianalfabet esti tu cu familia ta . Esti cumva politai?

Costy
5 iulie 2017
Pt persoanele care isi dau cu parerea

Eu as vrea sa stiu daca persoanele care tot comenteaza ar vei detasati pe litoral fortati si ar sta in donditiile acelea. Da unii sunt fortati si nu pot sa refuze ca pot fi maxim 60 de zile detasati. Nu e vorba de stele ca la noi stelele sunt din burta, doar ca este vorba sa iti ofere niste conditii umane ce e asa greu de inteles.

Pagina a fost generata in 0.368 secunde