POLIȚISTĂ DIN CONSTANȚA, ÎNJURATĂ ȘI AGRESATĂ DE DOI TINERI BEȚI

3424
POLIȚISTĂ DIN CONSTANȚA, ÎNJURATĂ ȘI AGRESATĂ DE DOI TINERI BEȚI - poltitistabatutabarcanesti-1498117970.jpg
Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de ultraj, distrugere și refuz de prelevare a mostrelor biologice, polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă i-au identificat pe Cătălin Dorneanu și Constantin Ciprian Stroe, cu vârste de 38 și 27 de ani, din Cernavodă, bănuiți de comiterea faptelor.


Potrivit oamenilor legii, în urmă cu două zile, în jurul orei 02.30, bărbații în cauză ar fi consumat băuturi alcoolice pe spațiul public din orașul Cernavodă, unde au fost surprinși de o patrulă de poliție din cadrul Poliției orașului Cernavodă și o patrulă de jandarmi din cadrul IJJ Constanța.


Cei doi tineri au refuzat să se legitimeze, devenind violenți, după care au adresat injurii, au lovit autospeciala de poliție și au agresat o polițistă. Ulterior, unul dintre tineri, Constantin Ciprian Stroe a urcat într-un autoturism cu care a acroșat ușor autospeciala de poliție.


Polițiștii și jandarmii i-au imobilizat pe cei doi tineri, i-au încătușat și i-au condus la sediul Poliției orașului Cernavodă conform procedurilor legale. Bărbații în cauză au fost reținuți pe bază de ordonanță, pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar astăzi vor fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4386 secunde