Polițist local din Ovidiu, prins la furat de motorină. Complicele lui a fost împușcat cu o armă de vânătoare

283
1
Polițist local din Ovidiu, prins la furat de motorină. Complicele lui a fost împușcat cu o armă de vânătoare - albasoferdetirimpuscatcuunpistol-1362047070.jpg
Un polițist local din Ovidiu și alți trei bărbați, din aceeași localitate, au fost prinși, în noaptea de miercuri spre joi, la furat de motorină. Unul dintre ei a ajuns la spital, după ce a fost împușcat de polițiști, în încercarea de a-l împiedica să fugă. 


Oamenii legii i-au somat pe hoți să se predea, cei mai mulți dintre ei au fugit însă, reușind prinderea doar a patru dintre ei. De altfel, pentru reținerea unuia dintre ei, unul dintre agenții de poliție a fost nevoit să facă uz de arma din dotare, o pușcă de vânătoare cu bile de cauciuc. Polițistul a tras un foc de avertisment în plan vertical, care nu l-a convins însă pe infractor să se oprească, așa că a mai tras un foc în direcția lui, rănindu-l în zona capului. Suspectul, identificat ca fiind Marian Cătălin Patriche, de 21 de ani, din Ovidiu, a fost transportat la spital, unde a primit îngrijirile necesare, dar întrucât rana nu era gravă, a fost externat, iar ieri a fost dus la audieri. Cu aceeași ocazie au fost prinși la furat și Ștefan Bazgan, de 33 de ani, Eugen Militaru, de 21 de ani, și Vasile Nicolae, de 29 de ani, toți din Ovidiu. 


Surpriza polițiștilor de la Transporturi Feroviare a fost imensă când au constatat că Vasile Nicolae, unul dintre cei care furau motorină, ar fi trebuit de fapt să vegheze la aplicarea legii, el fiind polițist local în Ovidiu. 
Cei patru bărbați sunt anchetați pentru furt calificat, iar polițiștii continuă cercetările pentru depistarea tuturor celor implicați. 




Comentează știrea

CICI
28 februarie 2013
MDA

TOT ASTA AVEA RECENT VREO ZECE LAPTOPURI CONFISCATE DE LA ALT HOT PE CARE A OMIS SA LE PREDEIE POLITIEI SAU PAGUBITILOR. SI CA SI ATUNCI O SA SCAPE CA ARE CINE SA-L SCOATA BASMA CURATA CA ASA E IN ROMANIA ! SCAPA NASTASE DARMITE HOT CA ASTA !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.718 secunde