Vezi varianta desktop
Înapoi la ediţia de astăzi
Eveniment

Polițist local, cu salariu de 5.000 de lei: „Problema nu e la noi, ci la militari și polițiști!”

Ştire online publicată Joi, 12 Octombrie 2017
de Sorin MIHALACHE
Citeste articolul
Comenteaza aici
politist national ?
Dumneavoastra, domnul Costi (y), nici macar nu stiti in ce institutie sunteti incadrat...de cand se numeste POLITIA ROMANA, Politia national ? esti politist national ? sau faci parte din Politia Romana ? pe langa faptul ca nu poti sa te exprimi corect in limba romana...te-ai tavalit tu cu niste rromi ? si ce s-a intamplat cu ei ? i-ai arestat ? si este vina cuiva ca este o patrula per sectie ? si la judiciar o echipa per municipiu ? erati "invisibili" ? dupa virgula nu se scrie niciodata cu litera mare...si de ce sa nu ai timp de marar? ai in atributii comertul ambulant in conformitate cu legile in vigoare ? atunci e simplu...aplica legea, pentru ca daca nu o aplici, inseamna ca ai interes...asa ca, altadata nu te mai purta atat de arogant, te rog frumos ! multumesc.
de la nelu
Vedeți-vă fiecare de grădina voastra
Referitor la cei din Mapn ar trebui sa faceți un studiu la o tura de 24 de ore cât alcool consuma si câte ore doarme !!! Si sincer credeți-mă ca am lucrat si in mapn ca sgv si stiu cum este si in armata . Asa ca nu va mai plângeți ca o tura de 24 de ore la voi este odihna
de la Necunoscut
gramatica
Daca tot vrei sa stiice scoli si licente au, fa-o corect gramatical..." Ce licente ARE aia care trage..." !!!! Tu cate clase " are " ?
de la lucky
Militari
Mihalache, ia spune cum se numeste sindicatul militarilor? Un foarte bun jurnalist! Hmm, cred ca ar trebui sa folosesc alt cuvant in loc de jurnalist!!!
de la Vlad
Cel mai important moment este acum!
Castigi online la domiciliu, usor si nou. Oferta limitata pentru cinci mii de persoane extrem de serioase. Castiguri de cel putin patru mii de dolari pe an. Oferim contract de rezolutie globala. Varsta minima 18 ani. Solicitati detalii mai multe la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com
de la costica
da
Da intr-un fel m-am exprimat gresit si am vrut sa dau un exemplu si stai calm primii sositi la fata locului si face primele acte premergatoare sunt cei de la OP
de la Costi
Pt costi
Costi acei politisti care investigheaza cum spui tu "jafurile" sun cei de compartimentele investigati criminale si criminalistica asta pt cunostintele tale ca esti pe langa total din moment ce compari ce face un local cu ce fac acei oameni. Succes in ignoranta ta.
de la Amuzat
Pt Costy
Iti zic din propia experienta( da si sunt politist national ala care zici tu ca frec menta) nu au nici o treaba politia locala si la toate actiunile care le fac sunt insotiti de Polita Nationala sau Jandarmerie pt ai proteja ca ii ia lumea la bataie, Eu am avut o interventie cu scandal in plina strada cu niste rromi si au trecut pe langa mine cand ma tavaleam cu aia de parca eram eu si colegul invisibili si nu stiu cate intamplari am mai avut cu ei. Daca iti vin dupa 2 ore sa stii ca la sectiile mari din muncipii sunt cam o patrula per sectie si la judiciar cam o echipa per municipu asa ca sa fii informat . Si apropo mai am timp de mararul pe care tu zici sa-l confisc cand ma duc la interventii 112, faci dosare si petitii ? Ce e mai important acele dosare sau patrunjelul si mararul tau ?
de la Costi
Barfa...
Baiii...aia de va da-ti cu parerea aici..ascultati ce va zic.. si politistii aia care investigheaza asa zisele jafuri....au compententa sa se ia de babele cu marar si patrunjel si masini parcate pe spatiul verde...numai ca ei nu fac nimic..nici una nici alta..ei merg la trecerea timpului....timpul trece leafa merge..cand ii chemi sa rezolve ceva..vin dupa 2 ore...sunt lamurit cu politistii nationali...politistii locali chiar isi fac treaba ..vin cand ii chemi...aplica doar legile pe care le au in competenta..pt ca nu se doreste sa aiba mai multe competente..piedicile vin tot de la politistii nationali....asa ca...stati si analizati mai bine...cine stau in strada si cine stau ascunsi....
de la ...costy
Sindicat
Militarii, si aici ma refer la cei din MApN, nu au voie sa faca faca parte din sindicate, partide etc. Statul are obligatia sa aiba grija de militari si sa le apere drepturile. Cat despre politistii locali si studiile pe care le au .. no comment.
de la Marian
tara p...i
„Nu este vina mea că am salariul de 5.000 de lei. Și noi am făcut școli " Intelectualule , zi-mi si mie te rog in ce esti licentiat ?? Chiar sunt foarte curios . Ce licenta are aia care tragea de o batranica ca vindea si ea verdeata din propria gradina ?? Cati din voi sunt licentiati ?? Intrebarea asta si.o pune foarte multa lume . Ce cauta ala din poza in mijlocul strazii , ce studii in materie de legislatie rutiera are ?? La capitolul raspundere nu vad ce raspundere mare aveti . Comparati munca unui criminalist cu ceea ce faceti voi va inselati amarnic . Una.i sa investighezi o crima , un jaf , un viol , si alta.i sa "investighezi " numarul calatorilor fara bilete de calatorie intr.un mijloc de transport in comun , sau masininile parcate pe spatiu verde . Clar , mare raspundere aveti !! Voi sunteti vechii gardieni publici pe care.i cunoaste toata lumea , si , care stim bine ce studii au , majoritatea . Politia , este una singura , cea din MAI . Restul ........no comment !
de la Alin
Teapa din lg 153/20!7
Prin legea 153/2017 , guvernul si parlamentul au lasat in voia primarului si consiliului local sa stabileasca salariile angajatilor din aparatul primariei, inclusiv politistii locali. Astfel, primarii, fara sa tina cont de capacitatea reala a bugetului local, au mers in salarizare pe grilele maxime, rezultand aceste salarii mari ale politiei locale si nu numai. Problema cea mai mare este ca in scurt timp bugetul se va termina, iar primarii vor cere suplinentarea acestuia de la bugetul central consolidat al tarii, pentru ca primariile nu vor putea asigura salariile din bugetul local, asa cum guvernul si parlamentul a sustinut cu vehementa in timpul dezbaterii publice si se va ajunge ca angajatii primariilor mai putin potente financiar, sa fie platiti din fondurile centrale, prin taieri de investitii sau ale bugetelor altor institutii centralizate ( adio autostrazi, diverse ministere cu bugetul "regandit" pt a se putea sustine salariile bugetarilor .... locali). Aici vorbim de marsavia guvernului care isi rasplateste cu salarii mari aducatorii de voturi , totul pe spinarea celorlalti bugetari.
de la Votant
Social Eveniment Sport
Cultură-Educație Politică Economie
Actual Monden Fun
Arhiva