Polițist găsit împușcat în cap! "Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toți"

3466
Polițist găsit împușcat în cap!

Articole recomandate

Un polițist din comuna Dărmănești a fost găsit împușcat în cap luni, în jurul orei 21.00, pe un deal din municipiul Suceava. Bărbatul de 32 de ani era divorțat și ar fi suferit de depresie, scrie adevarul.ro



Nenorocirea s-a petrecut pe un deal din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, luni seară, în jurul orei 21.00. Victima este Andrei Ionuț Aursulesei, în vârstă de 32 de ani, care activa la secția rurală Dărmănești. Bărbatul a lăsat un mesaj pe Facebook care i-a dat de gândit fostei sale soții. "Când această linie se va îndrepta vei fi iubit de toți", a scris victima înainte să fie găsită în stare de inconștiență, cu un glonț în cap.

Femeia a cerut ajutor, iar polițiștii au plecat în căutarea colegului lor. L-au găsit în stare foarte gravă. Aursulesei a fost transportat la Spitalul din Suceava, unde, în jurul orei 22.00 se lua în calcul inclusiv transferul pacientului cu elicopterul SMURD la o altă unitate spitalicească. Problema este că bărbatul nu era în stare stabilă și nu putea fi transportat.


Polițistul Ionuț Aursulesei se pare că a ales să își încheie socotelile cu viața după ce ar fi surprins-o pe fosta sa soție în brațele altui bărbat. Înainte de a se împușca în cap cu arma din dotare, el a postat un mesaj, alături de o fotografie în care apare o femeie stând, pe o bancă, cu capul pe umărul unui bărbat.

"Probabil că se vor auzi, din nou, fel de fel de lucruri exagerate, veți încerca să scoateți iar vorbe despre mine, că, de fapt, a fost alt motiv care a stat la această decizie, dar e doar părerea voastră. Adevăratul motiv care m-a împins la acest gest e faptul că nu am mai suportat că persoana ce o iubesc s-a aruncat în brațele altei persoane, în ciuda a tot ce a fost și într-un timp așa de scurt", a scris agentul Ionuț Aursulesei, scrie evz.ro

Aursulesei a ajuns la spital în comă de gradul 4, având o plagă de intrare și una de iesire a glonțului, medicii fiind extrem de rezervați asupra sanselor de salvare a sinucigasului, la intrarea în operație pacientul având un scor Glasgow de 5 puncte, din maximul de 15. Inițial, Spitalul Județean Suceva a solicitat un elicopter pentru transportarea agentului la un spital din București dar, din cauza stării extrem de instabile a pacientului, s-a renunțat pentru moment la această idee.

Din primele ceretări ale polițiștilor, agentul, aflat în afara orelor de program, s-a împușcat folosind pistolul din dotare, transmite obiectivdesuceava.ro.

Agentul principal de poliție Andrei Ionuț Aursulesei a intrat în poliție în anul 2012, inițial la IPJ Botoșani, transferându-se apoi la Suceava.

La ultimele evaluări din anii 2017 și 2018 a primit calificativul "Foarte bine" , fiind chiar recompensat cu felicitări scrise din partea conducerii IPJ Suceava, nefiind sancționat disciplinar niciodată pe parcursul carierei sale.

FOTO: Facebook/Ionuț Andrei Aursulesei via adevarul.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4934 secunde