Polițist de la Serviciul Rutier, lovit în cap de un șofer care efectuase o depășire neregulamentară

178
Polițist de la Serviciul Rutier, lovit în cap de un șofer care efectuase o depășire neregulamentară - politia-1537422167.jpg

Articole recomandate

Un polițist de la Serviciul Rutier Dolj a ajuns, miercuri seara, la spital cu răni la cap după ce a fost lovit cu telefonul de un șofer care efectuase o depășire neregulamentară pe Centura de Nord a Craiovei și a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii potrivit Agerpres.


"În această seară, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Dolj a efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui șofer care a efectuat o depășire neregulamentară pe DN 65F - Centura de Nord a Craiovei. Întrucât șoferul nu a oprit la semnal, polițiștii au pornit în urmărirea lui cu semnalele acustice și luminoase pornite, reușindu-se blocarea în trafic a autoturismului. În momentul în care polițiștii încercau să-l imobilizeze, șoferul ar fi lovit unul dintre polițiști cu telefonul în zona capului", au precizat reprezentanții biroului de presă al IPJ Dolj.


Potrivit sursei citate, șoferul a fost urmărit și somat verbal să se oprească, iar apoi au fost trase mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a se reuși însă prinderea acestuia. Ulterior șoferul s-a prezentat la sediul IPJ Dolj și sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cauza fiind preluată de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.


Polițistul s-a prezentat la spital pentru îngrijiri, iar Sindicatul Polițiștilor Dolj a postat pe o rețea de socializare poze cu polițistul lovit la față și cu hainele pline de sânge.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5894 secunde