Poliția și Jandarmeria Constanța, în misiune, mâine. Iată cu ce ocazie

180
Poliția și Jandarmeria Constanța, în misiune, mâine. Iată cu ce ocazie - img20180419190345-1550217511.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 16 februarie, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și Poliției Locale vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la meciul internațional de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și F.C. Porto Sofarma din Portugalia, în cadrul competiției sportive Men’s EHF Cup.

Evenimentul sportiv va avea loc la Sala Sporturilor din municipiul Constanța cu începere de la ora 14.45, iar accesul spectatorilor va fi făcut de către agenții firmei de securitate contractată de către organizator și va fi permis începând cu ora 13.45.

"Pentru a evita aglomerația în jurul punctului de intrare în incinta arenei sportive, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii ușilor de acces. Suporterii echipelor, precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și măsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul Sălii Sporturilor.', anunță Jandarmeria.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9632 secunde