Poliția italiană, solicitată de o româncă pe stradă, pentru o urgență neașteptată!

533
Poliția italiană, solicitată de o româncă pe stradă, pentru o urgență neașteptată! - dddd-1583238855.jpg

Articole recomandate

La sfârșitul săptămânii trecute, o patrulă a Poliției Rutiere din Aprilia, provincia italiană Latina, a fost oprită, pe drumul care face legătura între Terracina și Roma, de o româncă îngrozită, care le-a spus ofițerilor că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei, relatează Digi 24. Potrivit unor surse din poliție, femeia încerca să îl ducă pe soțul ei grav rănit cu mașina personală la spital, dar a oprit când a văzut mașina ofițerilor și le-a cerut ajutorul acestora pentru a-l transporta mai repede la o unitate medicală.

Românca a început să strige la polițiști când aceștia au oprit mașina: "Ajutor, cineva i-a tăiat gâtul soțului meu". Polițiștii au chemat de urgență o ambulanță la fața locului și, între timp, i-au acordat bărbatului de 52 de ani prim-ajutor. Bărbatul avea o rană în apropierea jugularei care sângera abundent, astfel că viața lui era pusă în pericol. Medicii sosiți la fața locului au solicitat și un elicopter medical care l-a preluat pe român și l-a dus la un spital din Roma. Potrivit presei italiene, starea românului este gravă, însă acum se află în afara oricărui pericol.

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a fost rănit românul de 52 de ani și cine este agresorul. Din primele cercetări a rezultat că românul ar fi fost implicat într-o încăierare care a avut loc în clădirea din localitatea Tor San Lorenzo în care locuiesc cei doi soți români.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4403 secunde