Plan Roșu de Intervenție: Un mort și mai mulți răniți după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat

124
Plan Roșu de Intervenție: Un mort și mai mulți răniți după ce un microbuz cu pasageri s-a răsturnat - smurd-1576521897.jpg

Articole recomandate

Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat, luni seara, în localitatea Scurtu Mare, din județul Teleorman. Autoritățile au activat Planul Roșu de Intervenție și au trimis la fața locului 8 ambulanțe, 3 autospeciale de descarcerare și una de transport victime multiple.


Bilanț final: 17 persoane implicate (ocupanți microbuz), 10 victime ( 1 decedat și 9 răniți). 8 persoane transportate la spital pentru investigații suplimentare.


Din informatiile primite la acest moment, în microbuz se aflau 17 persoane, dintre care o persoană a decedat - șoferul microbuzului, iar alte șase au fost rănite. Acestea sunt transportate la spital pentru investigații suplimentare.


Potrivit IGSU, microbuzul s-a răsturnat în localitatea Scurtu Mare.


Autoritățile au activat Planul roșu de intervenție, iar în zonă au fost trimise 3 autospeciale de stingere cu modul de descarcarare, o autospecială pentru transport victime multiple, 5 ambulanțe SMURD și 3 ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță.


Conform IGSU, intervenția este în desfășurare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8597 secunde