Plan Roșu de intervenție! Patru mașini sunt implicate într-un accident rutier: un mort și 14 răniți

236
Plan Roșu de intervenție! Patru mașini sunt implicate într-un accident rutier: un mort și 14 răniți - kk-1507487703.jpg

Articole recomandate

O persoană a murit, iar alte șase au fost încarcerate, în urma unui accident de circulație în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul s-a produs, duminică, în județul Ialomița, autoritățile activând Planul Roșiu de intervenție. Din primele informații, în mașini erau 15 persoane.

UPDATE: Cinci dintre victimele accidentului produs pe DN 2, în județul Ialomița, sunt aduse la spitale din București, una dintre ele - o femeie aflată în stare gravă - fiind preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Floreasca. Ceilalți răniți au fost transportați la spitalul din Urziceni.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), o femeie aflată în stare gravă a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la Spitalul Floreasca, alți trei răniți sunt duși la Spitalul Pantelimon și unul la Spitalul Colentina.

Ceilalți nouă răniți au fost transportați la Spitalul Municipal din Urziceni.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Ialomița, Andreea Loghin, a declarat că primele informații de la locul accidentului arată că o mașină cu 8+1 locuri care făcea curse de transport persoane a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autoturism, apoi a fost proiectată în alte două mașini.

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că accidentul de pe DN 2, la ieșirea din orașul Urziceni (Ialomița), s-a soldat cu un deces și 14 persoane rănite, iar șase dintre victime au necesitat intervenția echipelor de descarcerare.

"Din primele informatii sunt implicate patru autoturisme, în care s-ar afla 15 persoane. Șase persoane sunt încarcerate", a precizat Raed Arafat, la România TV.

ISU Ialomita a activat Planul Rosu de intervenție, iar la fața locului au fost alertate două echipaje de descarcarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și prim ajutor, o ambulanta SMURD, o autospecială pentru victime multiple si patru echipaje medicale SAJ.

De asemenea, s-a solicitat si un elicopter SMURD la fata locului.

"Dacă sunt cazuri critice, elicopterul și mașinile de terapie intensivă o să le transporte spre București, evităm să-i trimitem prima dată la Slobozia, apoi readuși", a mai spus Arafat.



sursa: romaniatv.net


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9418 secunde