Plan roșu de intervenție! Microbuz cu pasageri implicat într-un accident grav

122
Plan roșu de intervenție! Microbuz cu pasageri implicat într-un accident grav - untitled-1537512898.jpg

Articole recomandate

Un microbuz cu pasageri a fost implicat într-un accident rutier, vineri dimineață, pe DN 6, în județul Teleorman, iar patru persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 05.00, pe DN6, în zona localității Bujoreni din județul Teleorman, unde un microbuz cu persoane s-a răsturnat în afara șoselei, iar întrucât primele informații indicau mai multe persoane implicate, dintre care două încarcerate, la nivelul județului a fost activat Planul roșu de intervenție.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale complexe de stingere, un echipaj de descarcerare, trei ambulanțe SMURD, o autospecială pentru victime multiple și șase echipaje mediale SAJ, potrivit reprezentanților Inpectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman.

În microbuz se aflau opt persoane - șapte bărbați și o femeie - iar patru dintre acestea au fost rănite. Ele au primit îngrijiri medicale la fața locului și vor fi și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alexandria. Reprezentanții ISU au precizat că toate cele patru victime sunt conștiente și cooperante.

Începând cu ora 5.43 s-a dezactivat planul roșu de intervenție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9028 secunde