Piețele din Constanța, la control! Polițiștii au confiscat marfă și au dat amenzi

264
Piețele din Constanța, la control! Polițiștii au confiscat marfă și au dat amenzi - fotojet-1556018330.jpg

Articole de la același autor

În perioada 16.04.2019-21.04.2019, lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală Constanța din cadrul Primăriei Municipiului Constanța au acționat pentru combaterea comerțului ambulant desfășurat pe domeniul public al statului.


Acțiunea a vizat respectarea prevederilor Legii 12/1990 republicată privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite, cu această ocazie acționându-se în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene Cireșica, Brotăcei, Tomis 3, Poarta 6, KM 4-5, Abator, Grivița, Unirii, Filipescu, Brick, I.L Caragiale, Casa de Cultură, etc. 


De asemenea, s-a actionat în perimetrul zonelor aferente Cimitirului Central și al Cimitirului Municipal pentru asigurarea unui climat public civilizat prin prevenirea unor acte antisociale precum cerșetoria și comerțul ilicit cu flori.


Ca urmare, oamenii legii au legitimat zeci de persoane și au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 15.500 lei.

Acțiuni similare vor continua pâna la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit, atât în perimetrul piețelor constanțene, cât și în alte zone de interes public.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.387 secunde