Petrecere la domiciliul unui bărbat aflat în izolare! Poliția a dictat sancțiuni drastice

450
Petrecere la domiciliul unui bărbat aflat în izolare! Poliția a dictat sancțiuni drastice - dd-1585656954.jpg

Articole recomandate

Cinci bărbați au fost izolați la domiciliu și amendați cu câte 5.000 lei fiecare, după ce au participat la o petrecere dată acasă la un bărbat din orașul brăilean Ianca, aflat în izolare la domiciliu, care a fost condus într-un centru de carantină pentru 14 zile, iar pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit informațiilor furnizate marți de Prefectura Brăila și citate de Agerpres.

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe 29 martie, în jurul orei 21,00, mai mulți bărbați ar fi consumat băuturi alcoolice și ar fi ascultat muzică la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Ianca, fața de care era dispusă măsura izolării la domiciliu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 47 de ani.

"Direcția de Sănătate Publică Brăila a fost informată cu privire la cele întâmplate, urmând ca față de cei cinci bărbați să se ia măsura izolării la domiciliu. De asemenea, aceștia au fost sancționați contravențional cu amendă, în valoare de 5.000 de lei fiecare, pentru încălcarea prevederilor O.M.3/2020. Totodată, bărbatul de 40 de ani a fost condus într-un centru de carantină pentru 14 zile și i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor", se arată în comunicatul Prefecturii Brăila.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2565 secunde