Pește vândut direct din portbagajul mașinii, la Constanța

351
Pește vândut direct din portbagajul mașinii, la Constanța - pesteconstanta-1456157129.jpg
Au fost două zile pline pentru jandarmii din Constanța. În baza planului de colaborare, două echipaje de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanța, sub coordonarea inspectorilor Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură Constanța, au desfășurat două acțiuni punctuale, în week-end-ul ce tocmai s-a încheiat, în zona Târgului Orășenesc Săptămânal Mangalia și Oborului Săptămânal din localitatea General Scărișoreanu, pe linia combaterii comercializării peștelui și a produselor din pește fără documente legale.

În urma controalelor, oamenii legii au dat de urma a patru persoane cu vârste cuprinse între 47 și 54 ani, care intenționau să vândă 334 de kilograme de pește, respectiv caras, plătică, șalău, crap și biban, fără a avea documente de proveniență a mărfii și nici autorizație de comercializare. În plus, la târgul din localitatea Scărișoreanu, peștele era vândut direct din portbagajul unui autoturism.

Celor în cauză le-a fost ridicată, în vederea confiscării, întreaga cantitate de pește și le-au fost întocmite actele de constatare pentru deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui, icrelor și produselor din pește, conform OUG 23/2008. Actele de constatare urmează să fie înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Măsuri dure pentru braconaj!
Duminică, 31 Ianuarie 2016
Stire din Eveniment : Prinși cu peștele-n sac!
Pagina a fost generata in 1.3277 secunde