Peste 60 de kilograme de pește, transportate fără documente legale, confiscate de oamenii legii

de Cuget Liber Vineri, 22 Martie 2019 453
Polițiștii de frontieră tulceni, împreună cu inspectori ai Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, au descoperit doi cetățeni români, care transportau, cu o ambarcațiune, cantitatea de 68 de kilograme pește, pentru care aceștia nu dețineau documente legale.


În data de 21.03.2019, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea împreună cu inspectori din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, acționând în baza unei informații, au oprit la malul Brațului Sfântu Gheorghe, în dreptul localității Murighiol, județul Tulcea, o ambarcațiune în care se aflau două persoane. 


Astfel, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români, T.D. și S.V., în vârstă de 44, respectiv 51 de ani, cu domiciliul pe raza județelor Galați și Tulcea.


În urma verificării ambarcațiunii, a fost descoperită cantitatea de 68 kilograme de pește, din speciile scrumbie și fitofag, în stare proaspătă, pentru care persoanele în cauză nu au putut prezenta documente legale.


Bărbații au declarat că au achiziționat peștele de la persoane necunoscute și este destinat consumului propriu.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “deținerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peștelui și altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește”, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei