Peste 360 kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră

465
Peste 360 kilograme de pește fără documente legale, confiscate de polițiștii de frontieră - peste-1552032573.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră tulceni au descoperit doi cetățeni români care transportau, cu o ambarcațiune de agrement, cantitatea de peste 360 kilograme pește, fără a deține licență de pescuit.


Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Tulcea, în cadrul unor activități informativ-operative, ieri, au efectuat un control asupra a două persoane aflate într-o ambarcațiune de agrement, în zona Cap Doloșman, pe canalul care face legătura cu lacul Razelm, județul Tulcea. 


Astfel, în cadrul verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi sunt cetățenii români B.I. și B.V., în vârstă de 36, respectiv 40 de ani, ambii domiciliați pe raza județului Tulcea. 


De asemenea, cei doi transportau cu ambarcațiunea, fără a deține licență de pescuit, cantitatea totală de 365,5 kilograme pește, din specia scrumbie, în stare proaspătă.


Întreaga cantitate de pește a fost predată unei societăți comerciale de profil, conform procedurile legale, iar polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de pescuitul comercial sau sportiv fără licență sau autorizație de pescuit.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3437 secunde