Peste 300 de jandarmi au asigurat liniștea în stațiunile de pe litoral

72
Peste 300 de jandarmi au asigurat liniștea în stațiunile de pe litoral - politiajandarmeriapatrulafotoadi-1367928775.jpg

Articole de la același autor

Peste 300 de jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și ai Grupării de Jandarmi Mobile Constanța au patrulat în stațiunile de pe litoral, respectiv Mamaia, Eforie, Costinești, Olimp, Neptun, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche, pe perioada minivacanței. 




La Vama Veche, în toate aceste zile, echipajele de Jandarmerie au supravegheat toate locațiile aglomerate și au asigurat menținerea ordinii publice. În urma unor evenimente constatate, jandarmii au aplicat 33 de sancțiuni, în valoare de 9.100 de lei, cele mai multe pentru tulburarea liniștii publice, provocare sau participare la scandal, consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise. De asemenea, în cooperare cu Poliția, echipajele de Jandarmerie au prins trei persoane suspectate că au furat bani de la numeroși turiști, dar și un bărbat care avea asupra lui o țigaretă cu efecte halucinogene. 


40 de jandarmi au patrulat zilnic pe traseul magistralei feroviare 800, pe ruta Constanța - Cernavodă, pentru prevenirea și combaterea distrugerilor infrastructurii CFR. Pe durata acestei misiuni, echipajele de Jandarmerie au străbătut la pas fiecare kilometru al liniei ferate și au verificat fiecare zonă în care se află elemente de siguranță feroviară căutate de hoții de fier. Jandarmii au legitimat 35 de persoane și au prins doi bărbați cu 15 kilograme de cablu de cupru.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3331 secunde