PESCARI PRINȘI LA BRACONAT!

322
PESCARI PRINȘI LA BRACONAT! - braconajpiscicol-1529311229.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei cetățeni ucraineni aflați într-o ambarcațiune, care desfășurau activități de pescuit ilegal pe brațul Chilia, în apele teritoriale românești ale Dunării.


Pescarii au fost observați sâmbătă, 17 iunie, de către polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Chilia, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în zona comunei Chilia Veche, județul Tulcea. Aceștia se aflau într-o ambarcațiune, la aproximativ 200 metri de malul românesc al Dunării. 


Polițiștii de frontieră s-au deplasat către ei și i-au legitimat, stabilind că sunt cetățeni ucraineni, cu vârste cuprinse între 38 și 47 de ani, care au intrat ilegal în apele teritoriale românești și desfășurau activități de pescuit ilegal, folosind plase de tip monofilament.


Asupra celor trei persoane, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trecere fraudoloasă a frontierei de stat și producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip monofilament, față de care s-a instituit și măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani, iar ambarcațiunea și plasele monofilament în lungime totală de 277 metri au fost ridicate în vederea confiscării.


Cele trei persoane au fost predate autorităților din Ucraina, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde