Persoane reținute după scandaluri provocate în municipiul Constanța

160
Persoane reținute după scandaluri provocate în municipiul Constanța - fondbolsevismpolitiaconstanta113-1505900635.jpg

Articole de la același autor

În cazul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța le-au reținut pe A.L., în vârstă de 43 de ani, S.S.-J., în vârstă de 24 de ani și G.C., în vârstă de 48 de ani, din Constanța, bănuite de comiterea faptelor.


Astfel, la data de 12.09.2017, cele trei femei ar fi fost implicate într-un conflict spontan cu o parte din rude, pe o stradă din municipiul Constanța. Polițiștii constănțeni le-au reținut pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 19.09.2017 au fost prezentate Judecătoriei Constanța, care a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 


De asemenea, în cazul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța l-au reținut pe M.D., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Câmpulung Moldovenesc – județul Suceava, bănuit de comiterea faptei.


Astfel, la data de 13.09.2017, bărbatul în cauză ar fi fost implicat într-un conflict spontan cu un alt bărbat, pe o stradă din municipiul Constanța. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 20.09.2017 va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în vederea luării măsurilor ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6563 secunde