Persoane necunoscute au incendiat mai multe mașini; 3 au ars în întregime

166
Persoane necunoscute au incendiat mai multe mașini; 3 au ars în întregime - incendiumasina-1558164914.jpg

Articole recomandate

Polițiștii au demarat, sâmbătă dimineața, cercetări după ce persoane necunoscute au incendiat mai multe autoturisme în municipiul Curtea de Argeș, trei dintre mașini arzând în totalitate, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Argeș.

Potrivit IPJ, în cursul dimineții, în municipiul Curtea de Argeș a avut loc un incendiu care a afectat mai multe autoturisme parcate, două dintre acestea aparținând aceluiași proprietar.

"Conform primelor concluzii ale ISU, cauza preliminară ar fi folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. În cauză se desfășoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere", a anunțat IPJ Argeș.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, evenimentul a avut loc pe strada 1 Decembrie, lângă blocurile ANL, la fața locului intervenind două autospeciale și un echipaj SMURD.

"Trei autoturisme au ars în proporție de 100% și un alt auto a ars în proporție de 20%. Toate erau staționate, iar 2 ale aceluiași proprietar, parcate într-un capăt și altul al parcării. Alte 2 autoturisme au mai fost afectate din cauza căldurii degajate", au precizat reprezentanții ISU Argeș.

Sursa: Agerpres 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Se schimbă programa școlară?
Sâmbătă, 18 Mai 2019
Stire din Eveniment : Avarie RAJA la Constanța!
Pagina a fost generata in 0.89 secunde