Pericolele de la volan: șoferi beți sau drogați, pe șosele!

de Florentina BOZÎNTAN Vineri, 06 Septembrie 2019 155
Șoferi fără permis, sub influența drogurilor sau a alcoolului, au fost depistați de polițiști pe șoselele din județul Constanța. În toate cazurile au fost deschise dosare penale. 


Joi seara, în jurul orei 21.45, polițiștii din Cernavodă au tras pe dreapta un autoturism care rula pe strada Constanței din localitate. În urma testării cu aparatul DrugTest, s-a constatat că șoferul, un bărbat de 31 de ani, era sub influența substanțelor psihoactive. Concret, aparatul a arătat un rezultat pozitiv pentru cannabis. Șoferul a fost condus la spital, pentru recoltarea probelor biologice. 
Un alt bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost surprins beat la volan. Astfel, în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 2,50, pe strada Albatros din Limanu avut loc un accident auto, soldat numai cu pagube materiale. Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că șoferul, un tânăr de 20 de ani, nu avea permis auto, ba mai era și beat. La testarea cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. 


De asemenea, oamenii legii din Crucea au deschis un dosar penal unui bărbat de 31 de ani, surprins în timp ce conducea deși avea permisul auto suspendat. 


Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei