PERICOL PE ȘOSELELE DIN CONSTANȚA! Șoferi beți, prinși la volan

217
PERICOL PE ȘOSELELE DIN CONSTANȚA! Șoferi beți, prinși la volan - 646x404-1552907767.jpg

Articole de la același autor

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Mangalia au depistat un bărbat, în vârstă de 38 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe raza localității Pecineaga, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice (0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat).

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Pescărușului din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest fiind de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au depistat un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Ostrov, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, din Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 50 de ani, care a condus un autoturism, între localitățile Mereni și Lanurile, fiind sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorii auto au fost conduși la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 17 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un bărbat, în vârstă de 39 de ani, care a condus un autoturism, pe raza localității Lanurile, județul Constanța, care a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să fie condus la spital pentru a i se recolta probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemie.

În toate cauzele, polițiștii constănțeni au întocmit dosare penale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6524 secunde