Percheziții pe un șantier. Ce acte au arătat angajații "la negru"

255
Percheziții pe un șantier. Ce acte au arătat angajații

Articole de la același autor

Șase persoane au fost reținute, în urma unor percheziții într-un dosar penal pentru constituirea unui grup infracțional organizat și spălare de bani. Cazul este instrumentat de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța care au efectuat, marți, 12 mai, 11 percheziții în județul Constanța.

Cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, anchetatorii au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în urma cărora au fost ridicate mai multe documente cu valoare probatorie. La acțiune au participat și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanța, în cauză existând indicii cu privire la folosirea forței de muncă la negru.

În urma cercetărilor au fost identificate 17 persoane care efectuau activități de construcție pe un șantier din județul Constanța, fără a deține contracte de muncă și care au prezentat adeverințe întocmite în fals de către angajator. În cauză au fost extinse cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de fals și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Cu ocazia acțiunii, șapte persoane au fost conduse la sediul Poliției Transporturi, iar șase au fost reținute pentru 24 de ore. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6678 secunde