Percheziții MASIVE / A fost găsită o fabrică de haine contrafăcute - prejudiciu URIAȘ

de Cuget Liber Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018 1162
O fabrică de haine contrafăcute, ce erau inscripționate cu diverse mărci cunoscute, precum și un depozit în care erau ținute articolele vestimentare aduse din Turcia, au fost găsite de polițiștii ilfoveni în Orașul Pantelimon, respectiv în Sectorul 2 al Capitalei. Hainele erau apoi vândute în mai multe centre comerciale din țară, dar și online. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro.


Potrivit Inspectoratului de Poliției Ilfov, hainele ar fi fost aduse din Turcia neinscriționate la depozitul din Sectorul 2, apoi ar fi fost duse la fabrica din Orașul Pantelimon, unde erau inscripționate cu mărci cunoscute. Ulterior, marfa ar fi fost vândută în complexe comerciale din București și din țară, dar și online. Polițiștii din Ilfov au făcut două percheziții, atât la fabrica din Pantelimon, cât și la depozitul din Capitală, confiscând peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte, respectiv, treninguri, veste, pantaloni, cămăși, geci, peste 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, aproximativ 6.400 cheițe de fermoar inscripționate cu o marcă renumită, peste 4.500 de abțibilduri inscripționate cu însemnele unor mărci, precum și aparatura și materialele utilizate.

De asemenea, patru persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri, dintre care două au fost reținute, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice continuă cercetările față de cei în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacere a unei mărci înregistrate. Prejudiciul cauzat se ridică la aproximativ 500.000 de euro, conform news.ro.Taguri

Alte ştiri din sectiunea Eveniment

Ultima oră

Titlurile zilei