PERCHEZIȚII la HOȚII de BMW-uri X6 din Constanța și Tulcea!

4935
PERCHEZIȚII la HOȚII de BMW-uri X6 din Constanța și Tulcea! - ddd-1578651862.jpg

Articole de la același autor

Cinci bărbați au fost reținuți, fiind suspectați de furtul mai multor autoturisme, atât din Constanța, cât și din Tulcea.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind furtul unui BMW X6, din data de 22 iunie 2019, de pe raza municipiului Constanța, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat ieri, 9 ianuarie a.c., 7 percheziții domiciliare pe raza județului Brăila.

În urma perchezițiilor au fost ridicate două chei auto, două pistoale air soft, un dispozitiv de bruiaj al undelor radio, utilizat de sistemele de închidere centralizate auto, dar și două cărți de identitate și un permis de conducere, despre care existau suspiciuni că ar fi fost contrafăcut. De asemenea, a fost indisponibilizat un autoturism, despre care existau indicii că ar fi fost folosit în activitatea infracțională.

Potrivit anchetatorilor, din cercetări reiese faptul că doi indivizi, de 40 și respectiv 43 de ani, au încercat să sustragă două autoturisme din Tulcea, în noaptea de 16 spre 17 iulie. Ulterior, bărbatul de 40 de ani, împreună cu un altul, de 37 de ani, sunt suspectați că ar fi sustras un autoturism, în noaptea de 16/17 august 2019, tot din județul Tulcea. Ulterior, cei doi ar fi folosit autovehiculul în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat. De menționat că, potrivit surselor noastre, în toate cazurile a fost vorba despre autoturisme BMW X6.

Cinci indivizi au fost reținuți și urmează să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3355 secunde