Percheziții la contrabandiști. Cum aduceau marfa în țară

272
Percheziții la contrabandiști. Cum aduceau marfa în țară - perchezitiitigari-1591797395.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din mai multe județe, printre care și cei ai Gărzii de Coastă au desfășurat, ieri, o amplă acțiune, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, pentru destructurarea unei grupări de contrabandiști de țigări. Oamenii legii au descins în percheziții în 17 locații, în județele Mehedinți, Dolj, Tulcea, Giurgiu, Galați, Constanța și Ialomița, la mai multe persoane care desfășurau activități ilegale.

Potrivit oamenilor legii, în perioada februarie – iunie 2020, contrabandiștii au intrat, rând pe rând, în vizorul oamenilor legii. Pe timpul monitorizării s-a constatat că persoanele respective aducea țigări ilegal în țara noastră, din Serbia, și le transportau pe diferite ambarcațiuni – pe barje și împingătoare! – pe Dunăre, până spre Marea Neagră.

În urma perchezițiilor de ieri, polițiștii au descoperit diferite cantități de țigări și motorină, dar și sume de bani provenite din contrabanda cu țigări. De asemenea, 14 suspecți urmează să fie duși la audieri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5686 secunde