Percheziții la Constanța. Vizați: contrabandiștii de țigări

339
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descins, vineri, în mai multe locații din județul Constanța, unde existau informații că erau depozitate țigări de contrabandă, care urmau să fie vândute în mod ilegal. 

Perchezițiile au avut loc în municipiul Constanța, municipiul Mangalia, Costinești și 2 Mai. Oamenii legii au descins în 39 de locații, fiind confiscate aproximativ 250.000 de țigarete de diverse mărci din Moldova, Ucraina și un magazin duty free, mai multe sticle cu alcool, muniție de vânătoare și patru arme albe. De asemenea, oamenii legii au ridicat patru mașini pentru cercetări. 27 de persoane sunt cercetate pentru contrabandă cu țigarete și evaziune fiscală.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, Serviciul Român de Informații - Direcția Județeană de Informații Constanța, cu participarea comisarilor din cadrul Gărzii Financiare Constanța, lucrătorilor vamali din cadrul DRAOV Constanța și a jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3948 secunde