Percheziții la Constanța! Droguri de risc, bani și telefoane, găsite de oamenii legii

719
Percheziții la Constanța! Droguri de risc, bani și telefoane, găsite de oamenii legii - mdamagfzad00odc1mzzhnjgwyjm4mgq4-1546933594.jpg
În urma a 16 percheziții efectuate în Tulcea și Constanța, au fost depistate mai multe persoane bănuite de trafic de droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive.

La data de 4 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea, au efectuat 16 percheziții domiciliare, în municipiile Tulcea și Constanța, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și efectuare fără drept de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 3 plante de cannabis, semințe de cannabis, diferite cantități de fragmente vegetale, reprezentând droguri de risc și substanțe noi susceptibile de a avea efecte psihoactive. Au mai fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 17 telefoane mobile, 18 cartele SIM și 5.590 de lei.

De asemenea, în aceeași zi polițiștii au pus în executare 14 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicia că, în cursul anului 2018, 15 persoane cu vârste cuprinse între 17 și 30 de ani, din municipiile Tulcea și Contanța, ar fi deținut și distribuit droguri de risc, ar fi procurat și comercializat substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, pe raza județului Tulcea.

La data de 5 ianuarie a.c., Tribunalul Tulcea a luat față de 7 persoane măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, iar la descinderi au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Tulcea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3046 secunde