PERCHEZIȚII la 23 de adrese! Sunt vizați medici care ar fi făcut ILEGAL operații estetice

126
PERCHEZIȚII la 23 de adrese! Sunt vizați medici care ar fi făcut ILEGAL operații estetice - fondperchezitii1375889118-1398407654.jpg

Articole recomandate

Polițiștii și procurorii bucureșteni au descins, în această dimineață, la 23 de adrese, dar și la Spitalul de Arși din Capitală, fiind vizate 26 de persoane, majoritatea cadre medicale, suspectate că au realizat în mod ilegal operații estetice, potrivit unor surse judiciare.


Persoanele vizate în acest caz sunt suspectate că internau fără drept persoane, prin atribuirea unui diagnostic fals, că foloseau fără drept logistica spitalului și realizau operații estetice - liposucții, vaginoplastii, implant mamar, implant fesier - în timpul programului de lucru, a precizat Parchetul Tribunalului București.


De asemenea, persoanele vizate în anchetă ar fi cerut mită sume importante de bani pentru efectuarea operațiilor și că ar fi decontat ilegal serviciile medicale, în baza diagnosticelor false, în dauna Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).  


Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că printre persoanele vizate sunt și 16 medici, suspectați de diagnostic fals, înșelăciune, fals intelectual și luare de mită.


Ca urmare a unor operații de acest fel, cadrele medicale ar fi încasat lunar între 15.000 și 20.000 de euro, potrivit surselor din rândul anchetatorilor, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4969 secunde