PERCHEZIȚII în Constanța. Valută confiscată de la contrabandiști

1680
PERCHEZIȚII în Constanța. Valută confiscată de la contrabandiști - perchezitiisursaipjconstanta2-1587625528.jpg

Articole de la același autor

Polițiști din cadrul Biroului Județean de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța, au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 8 mandate de percheziție domiciliară, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

Cu ocazia descinderilor, au fost identificate și ridicate, în vederea indisponibilizării, 27.000 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, dar și mai multe sume de bani (8.100 de lire sterline, 6.200 de euro, 3.450 de lei).

La sediul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au fost conduse pentru audieri patru persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 68 de ani.

În urma probatoriului administrat în cauză, acestea au fost reținute pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6586 secunde