Percheziții în Constanța! Sute de unelte de pescuit și două autoturisme, confiscate

294
Percheziții în Constanța! Sute de unelte de pescuit și două autoturisme, confiscate - perchezitii-1490718122.jpg
Polițiștii Serviciului de Poliție "Delta Dunării" au ridicat peste 750 de kilograme de pește, opt kilograme de icre, ambar-cațiuni și motoare de ambarcațiuni, sute de unelte de pescuit, în lungime totală de peste 10.000 de metri, în urma unei acțiuni desfășurate în zona litorală a Mării Negre și a fluviului Dunărea. 


În perioada 23-25 martie, polițiștii Serviciului de Poliție "Delta Dunării" au efectuat verificări și controale pe apă și pe uscat, în Delta Dunării, pe Marea Neagră și în județele Tulcea și Constanța. 


Polițiștii au ridicat bunuri în valoare de aproximativ 53.000 de lei, respectiv 758 kg de pește proaspăt (din speciile scrumbie, șalău, rizeafcă, caras, plătică), opt kilograme de icre, trei ambar- cațiuni, trei motoare și două rezervoare de ambarcațiuni, precum și două autoturisme. Au mai fost confiscate 237 de unelte de pescuit (setci monofilament, ave, ohane), în lungime de peste 10.000 de metri, nouă capcane confecționate special pentru prinderea țiparilor, un năvod, un cântar electric și patru rame. 


În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Poliție "Delta Dunării" au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 37 de ani, din localitatea Sinoe, județul Constanța, în urma căreia au fost confiscate 218 kilograme de pește proaspăt, două autoturisme, o ambarcațiune, două motoare de ambarcațiune, două rezer-voare motoare de ambarcațiune și peste 200 de unelte de pescuit comercial.


Au mai fost descoperite și caiete cu evidențe contabile duble cu însemnări zilnice despre cantități de pește, rulaje monetare, cheltuieli logistice, toate ilegale, pentru perioada martie 2015 - în prezent. În cauză, sunt efectuate cer-cetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de evaziune fiscală și din domeniul piscicol.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7288 secunde