Percheziții în Constanța, la persoane acuzate de contrabandă cu țigări

282
Peste 300.000 de țigarete fără timbru de accizare românesc au fost ridicate de polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, în urma a șapte percheziții efectuate la locuințele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu țigarete. Prejudiciul în cauză este de aproximativ 154.000 de lei. 


Potrivit anchetatorilor, în perioada aprilie - iunie 2017, persoanele în cauză, toate din Constanța, ar fi desfășurat activități în domeniul traficului ilicit cu țigarete provenite din contrabandă. 


În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizate în vederea confiscării peste 300.000 de țigarete fără timbru de accizare românesc, 16 sticle de băuturi alcoolice și 15.950 lei susceptibili a proveni din vânzarea tigaretelor de contrabandă. 


Prejudiciul total a fost estimat la suma de 154.000 lei. În urma probatoriului administrat, au fost identificate șase persoane, față de care a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pe bază de ordonanță. Ulterior, față de una dintre acestea, Judecătoria Constanța a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 zile, fiind introdusă în arestul IPJ Constanța.
 
Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4749 secunde