Percheziții DIICOT, la proxeneții din Constanța. 7 persoane conduse la audieri

301
Percheziții DIICOT, la proxeneții din Constanța. 7 persoane conduse la audieri - perchezitii138195930813946103511-1517409139.jpg
Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea DIICOT, au efectuat 11 percheziții pentru destructurarea unui grup infracțional, implicat în comiterea de infracțiuni de proxenetism. 5 persoane au fost reținute.



Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în infracțiuni de proxenetism, comise în diferite orașe din Olanda. În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, sume de bani, sisteme informatice și medii de stocare și substanțe susceptibile a avea proprietăți psihoactive. 7 persoane au fost conduse la sediul DIICOT - ST Constanța, pentru audieri, dintre care 5 persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Ulterior, au fost reținute, în vederea punerii în executare a mandatelor europene de arestare emise pe numele acestora.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, precum și al jandarmilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3081 secunde