PERCHEZIȚII de amploare, la PERSOANE BĂNUITE DE OPERAȚIUNI ILICITE CU TUTUN

184
PERCHEZIȚII de amploare, la PERSOANE BĂNUITE DE OPERAȚIUNI ILICITE CU TUTUN - perchezitii-1501172348.jpg

Articole recomandate

Azi, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au destructurat un grup infracțional specializat în valorificarea țigaretelor provenite din contrabandă.

"La data de 27 iulie a.c., polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu spijinul Direcției de Operațiuni Speciale, au efectuat 15 percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu, pentru destructurarea unei grupări specializate în valorificarea țigaretelor provenite din contrabandă.", informează Poliția Română.

Din cercetări, a rezultat că persoanele implicate ar fi introdus în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun, având ca destinație finală municipiul București.

În urma perchezițiilor, au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, peste 53.300 de țigarete, precum și 23.000 de lei.

La sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Sector 1 au fost conduse 8 persoane, în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6907 secunde