Percheziții de amploare, la persoane bănuite de infracțiuni silvice

198
Percheziții de amploare, la persoane bănuite de infracțiuni silvice - mdamagfzad00odc1mzzhnjgwyjm4mgq4-1541492951.jpg

Articole recomandate

Polițiștii din Vălenii de Munte, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează, marți, zece percheziții în comuna Cerașu (Prahova), la persoane bănuite de infracțiuni silvice, fiind puse în executare opt mandate de aducere.

"La data de 6 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vălenii de Munte - IPJ Prahova efectuează zece percheziții în comuna Cerașu, la persoane bănuite de tăiere ilegală de arbori și furt de material lemnos", informează un comunicat al IPJ Prahova transmis AGERPRES.

Prin activitatea infracțională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 30.000 de lei.

Din cercetări a rezultat că, începând cu luna septembrie, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și sustras material lemnos din fondul forestier privat din zona comunei Cerașu. Ulterior, materialul ar fi fost vândut ca lemn de foc către alte persoane din localitate, precum și din comunele învecinate, arată sursa citată.

Acțiunea este desfășurată cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale din cadrul IPJ Prahova. La activități participă și jandarmi din cadrul Grupării Mobile "Matei Basarab" Ploiești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6203 secunde