Au ridicat cinci kilograme de cannabis

,,Percheziții" ale unor falși polițiști, într-o casă din Constanța

203
,,Percheziții

Articole de la același autor

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism din cadrul Structurii Centrale și Serviciului Teritorial București au desfășurat o acțiune amplă care a vizat combaterea traficului de droguri și destructurarea unor grupuri infracțional organizate. 




În acest sens, oamenii legii au efectuat zece percheziții, pe raza municipiului București și a județului Pitești, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate diferite cantități de cocaină, heroină, cannabis și comprimate methadonă. Patru dintre inculpați sunt cercetați de către procurorii DIICOT și sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de violență. Astfel, cei patru sunt suspectați că, fiind îmbrăcați în falși polițiști, au intrat într-o casă din Constanța, de unde au furat, de la alți inculpați, cinci kilograme de cannabis. 


"În cursul lunii februarie 2012, sub pretextul că sunt lucrători de poliție și fiind echipați în ținută corespunzătoare (uniforme, cagule, arme de foc - pistoale, cătușe) cei patru au pătruns într-un imobil de pe raza județului Constanța de unde au sustras, prin violență, de la alți inculpați, o geantă în care se afla cantitatea de aproximativ cinci kilograme de cannabis. Unul dintre acești inculpați este suspectat și că, în cursul lunii noiembrie 2012, echipat în ținută de lucrător de poliție și având asupra sa o armă de foc (pistol marca Mauser), a oprit în trafic trei cetățeni străini cu intenția de a le sustrage o borsetă, în care se afla suma de 50.000 de euro", spun reprezentanții DIICOT. 


Membrii celeilalte grupări destructurate de către procurorii DIICOT sunt suspectați că au organizat procurarea cantității de aproximativ 500 de grame de cocaină din Spania și transportul drogurilor de mare risc pe rută terestră către România. Drogurile de mare risc erau destinate comercializării către consumatorii din municipiul București. Valoarea totală a drogurilor este de 50.000 de euro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7265 secunde