Percheziții ale mascaților la hoții de combustibil din orașul Ovidiu

301
1
Percheziții ale mascaților la hoții de combustibil din orașul Ovidiu - perchezitii-1518624663.jpg
În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi au depistat în flagrant delict doi tineri, de 22, respectiv 26 de ani, ambii din localitatea Culmea, oraș Ovidiu, județul Constanța, în timp ce sustrăgeau 315 litri de combustibil din două vagoane tip cisternă, ale unui tren de marfă.

În urma a cinci percheziții la domiciliile a cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani, toți din oraș Ovidiu, județul Constanța, au fost găsite cantitățile de 250 de litri de motorină, 80 de litri de combustibil lichid nedestinat comercializării (naftă), precum și sumele de 6.200 de lei și 500 de euro.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de combustibil, precum și sumele de bani. La data de 8 februarie, Judecătoria Constanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, pe numele a doi dintre tineri, pe numele celorlalți doi fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În acțiune au fost angrenați și luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale din Constanța.

Comentează știrea

costy
15 februarie 2018
Cel mai important moment este acum!

Clar, cea mai buna oferta de lucru la domiciliu! Venim acum cu aceasta oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri sigure intr-o activitate deosebit de placuta si interesanta, in timpul liber, fara stres, fara obligatii. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde