Patru persoane spulberate pe trecere, la Constanța! Un mort și trei răniți

454
Patru persoane spulberate pe trecere, la Constanța! Un mort și trei răniți - patrupersoane-1542038161.jpg

Articole de la același autor

O persoană a murit și alte trei au fost rănite, dintre care una grav, în urma unui accident rutier produs în noaptea de duminică spre luni, pe o trecere de pietoni din municipiul Constanța, de către un șofer începător.

Conducătorul auto, în vârstă de 20 de ani, circula pe banda a treia, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, și nu a acordat prioritate de trecere unui grup de patru persoane aflate pe trecerea de pietoni din dreptul Hotelului Zodiac.

La Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța au ajuns toate cele patru victime ale accidentului rutier. Potrivit directorului medical al SCJU, doctorul Bogdan Obadă, unul dintre pacienți a decedat în camera de resuscitare, în pofida manevrelor efectuate de medici, iar ceilalți trei au fost internați.

"O pacientă se află acum pe secția de Terapie Intensivă, este intubată, ventilată mecanic, cu multiple fracturi, deci o stare critică. Ceilalți doi bolnavi se află pe secția Ortopedie, ambii cu fracturi de gambă, operați în cursul nopții. Ei sunt conștienți și colaboranți", a precizat medicul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.646 secunde