Patru membri ai Clanului Sportivilor, reținuți după ce ar fi incendiat casa grupării rivale Corduneanu

596
Patru membri ai Clanului Sportivilor, reținuți după ce ar fi incendiat casa grupării rivale Corduneanu - arest-1571840671.jpg

Articole recomandate

Patru membri ai Clanului Sportivilor din Capitală au fost reținuți de polițiștii din Iași, după ce la sfârșitul lunii septembrie ar fi incendiat casa mamei lui Costel Corduneanu, considerat unul dintre cei mai periculoși interlopi români, scrie Ziarul de Iași.


Patru persoane, printre care și liderul Clanului Sportivilor din București, au fost reținute în noaptea de marți spre miercuri, în urma unor percheziții făcute de polițiștii ieșeni în București și în Chitila (Ilfov). În arestul Poliției Iași au ajuns Eugen Preda, liderul Clanului Sportivilor din Capitală, Mihai Naca și Sandu Bogdan Ionuț, toți trei fiind acuzați de distrugere. Un al patrulea reținut, fratele lui Mihai Naca, a fost acuzat de complicitate.


Potrivit reprezentanților Parchetului Judecătoriei Iași, dosarul a pornit de la o sesizare făcută prin 112 în noaptea de 30 septembrie, când mai multe persoane au incendiat poarta casei familiei Corduneanu. Mai exact, a fost aruncat un bidon cu benzină pe poarta casei mamei lui Costel Corduneanu, din satul Dancu, comuna Holboca, și i s-a dat foc.


Conform sursei citate, liderul clanului Sportivilor din București este cel care și-ar fi trimis subordonații să incendieze locuința familiei Corduneanu.


"S-a stabilit că în luna septembrie 2019 inculpatul P.E. i-a determinat pe inculpații N.M. și S.B.I. să incendieze locuința familiei Corduneanu, activitate concretizată în noaptea de 29/30.09.2019", se menționează într-un comunicat al Parchetului Judecătoriei Iași, citat de Mediafax.


În acel moment, în locuință se aflau cinci membri ai familiei Corduneanu, printre care și doi copii. Pentru incendierea porții s-au folosit, potrivit procurorilor, cinci litri cu benzină și o sursă de aprindere. Flacările s-au propagat către unul dintre imobilele din curte și au fost stinse de locatari.


Cei patru reținuți au fost audiați și urmează să fie duși la Judecătoria Iași, cu propunere de arestare preventivă.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.795 secunde