Patru imigranți ascunși în remorca unui camion, descoperiți la P.T.F. Negru Vodă

211
Patru imigranți ascunși în remorca unui camion, descoperiți la P.T.F. Negru Vodă - imigranti-1495527618.jpg
Polițiștii de frontieră constanteni au descoperit, ascunși într-un camion încărcat cu detergent, condus de un cetățean din R. Moldova, un cetățean turc și trei cetățeni afgani, care au încercat astfel să intre ilegal în România.


În data de 22.05.2017, ora 13.15, la P.T.F. Negru Vodă - Garda de Coastă, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare din țară, cetățeanul din R. Moldova C.S., în vârstă de 48 de ani, care conducea un autocamion marca Renault cu semiremorcă, încărcat cu detergent.


Echipa comună de control, formată din polițiști de frontieră români și bulgari, a procedat la verificarea mijlocului de transport cu aparatul pentru detectarea bătăilor inimii, care a indicat prezența unor persoane în interior. Astfel, s-a efectuat un control amănunțit asupra semiremorcii camionului, în interiorul acesteia fiind descoperite, deasupra paleților cu detergent, patru persoane.


În cadrul primelor cercetări, s-a stabilit că este vorba despre un bărbat din Turcia, în vârstă de 32 de ani, precum și trei cetățeni afgani, o femeie și doi minori de 5 și 6 ani, fără documente de identitate asupra lor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4796 secunde