Patru copii de 12 și 13 ani, cercetați penal după ce au furat o mașină

193
Patru copii de 12 și 13 ani, cercetați penal după ce au furat o mașină - politia-1472231708.jpg

Articole recomandate

Patru copii în vârstă de 12 și 13 ani, din orașul vasluian Murgeni, sunt cercetați penal de către polițiști pentru furt și conducere fără permis după ce au sustras o mașină și au mers cu aceasta mai mulți kilometri, până când cel de la volan a scăpat autoturismul de sub control și s-a oprit în mijlocul drumului, scrie News.ro.



Cei patru băieți au furat mașina de pe o stradă din centrul orașului Murgeniului, profitând de faptul că proprietarul a lăsat cheia în contact, potrivit reprezentanților Poliției Județene Vaslui.

Ulterior, copiii s-au urcat în autoturism și au plecat spre o suburbie a orașului, parcurgând peste șapte kilometri, până în localitatea Sărățeni.

Acolo, băiatul care conducea a pierdut controlul volanului, mașina a derapat și s-a oprit perpendicular pe axul drumului, fără ca vreunul dintre copii să fie rănit.

"În urma sesizării făcute de către proprietarul mașinii, un bărbat de 56 de ani din Murgeni, cei patru minori au fost identificați de către polițiști la scurt timp de la comiterea faptei", a declarat, vineri, responsabilul cu mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana David.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal și îi cercetează pe cei patru copii pentru furt în scop de folosință și conducere fără permis a unui autovehicul.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6915 secunde