Patronul Vardar Turizm din Constanța rămâne în arest

433
Patronul Vardar Turizm  din Constanța rămâne în arest - patronulvardarturizm-1394549092.jpg

Articole recomandate

Patronul firmei de transport persoane Vardar Turizm din Constanța, Balkan Sedat, dar și complicii săi rămân în arest. Judecătorii Tribunalului Alba au dispus prelungirea măsurii arestului preventiv. Decizia nu este definitivă, astfel că indivizii au contestat-o, recursul urmând a se judeca la Curtea de Apel Alba Iulia. 
Reamintim că mai multe percheziții au avut loc, pe 10 decembrie 2013, coor-donate de procurorii DIICOT Alba Iulia, atât în țară cât și în Constanța. În urma descinderilor, Balkan Sedat, dar și alte 14 persoane au fost arestate. Se pare că acesta aducea bijuterii din Turcia folosindu-și firma de autocare de transport persoane. După introducerea în țară, bijuteriile erau ascunse în spații special amenajate pentru disimulare, ulterior fiind distribuite unor cărăuși, care le transportau în România, Bulgaria, Polonia, Ucraina, Serbia, Ungaria, Austria, Germania, Italia și Macedonia, către diferite magazine de bijuterii și colectau sumele de bani aferente comenzilor. 
Totodată, membrii grupării infracționale desfășurau și o activitate inversă, de colectare a bijuteriilor declasate și de transport în Turcia, la schimb pentru bijuterii noi sau contra cost, iar în urma topirii lor, erau folosite în procesul de producție de către bijutierii turci.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7236 secunde