Parfumuri contrafăcute, confiscate la Negru Vodă și Vama Veche

192
Parfumuri contrafăcute, confiscate la Negru Vodă și Vama Veche - parfumuri-1520959382.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Negru Vodă au efectuat, luni, în jurul orei 07:00, controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism Volkswagen Sharan, înmatriculat în Bulgaria. Astfel, lucrătorii au descoperit ascunse în bagajul personal al cetățeanului moldovean U.L., în vârstă de 32 de ani, 212 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

De asemenea, tot luni, în jurul orei 03.00, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, asupra persoanelor aflate într-un autoturism Volkswagen Touareg, înmatriculat în România.

Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit ascunse în diverse spații ale autoturismului și în bagajul personal al cetățeanului român T.L.I., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza municipiului București, 634 flacoane parfum, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În ambele cazuri, bunurile în valoare totală de aproximativ 190.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0264 secunde