Parchet: 238 de plângeri în cazul evenimentelor din 10 august, înregistrate până vineri

139
Parchet: 238 de plângeri în cazul evenimentelor din 10 august, înregistrate până vineri - parchet-1534529994.jpg

Articole recomandate

Numărul plângerilor din partea persoanelor care au participat la protestul din 10 august și care au fost înregistrate până vineri a ajuns la 238, fiind efectuate până în prezent 106 audieri în dosarul privind anchetarea evenimentelor respective, în care au fost rănite mai multe persoane, a anunțat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.


Sunt în curs de desfășurare activități investigative pentru identificarea persoanelor implicate în comiterea violențelor, inclusiv din rândul forțelor de ordine, se precizează în comunicat.


Totodată, Parchetul mai anunță că sâmbătă și duminică, între orele 9,00 și 14,00, este program cu publicul la sediul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, strada George Georgescu, nr. 3 , sector 4, București, iar de luni se vor efectua acte de urmărire penală, inclusiv primirea de plângeri sau denunțuri la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte, bulevardul Libertății nr. 12, sector 5.


"Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție avertizează asupra pericolului generat de atacurile sistematice, din media, la care sunt supuși unii procurori care instrumentează dosarele aflate în atenția opiniei publice. Totodată, reiterează asigurarea efectuării unor anchete imparțiale și efective pentru aflarea adevărului privind faptele comise, identificarea persoanelor implicate, precum și al stabilirii responsabilităților legale", se menționează în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7538 secunde