Păpuși și mașinuțe contrafăcute, confiscate de polițiști

163
1
Păpuși și mașinuțe contrafăcute, confiscate de polițiști - jucarioare-1446225790.jpg

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au controlat un container sosit din China în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea. Marfa urma să ajungă în custodia unei societăți comerciale din Craiova, administrată de un bărbat de 36 de ani. 


În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit 534 de păpuși și mașinuțe mecanice din plastic. Jucăriile purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost originale valoarea acestora era de 60.000 lei. Marfa a fost confiscată pentru continuarea cercetărilor. 


"Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate", faptă prevăzută și sancționată de art. 90, alin. 1, lit. b din Legea 84/1998 republicată", a declarat subinspector Alexandru Ion, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă. 


Comentează știrea

CcLYqpnnBX
28 noiembrie 2016
qfJXNSrDcJAikbRIy

8jncXr dxpecthtfauq, [url=http://saynowtkpcst.com/]saynowtkpcst[/url], [link=http://ggcllkfpuqxw.com/]ggcllkfpuqxw[/link], http://epdzbqzxjidc.com/

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Jucării contrafăcute de peste 1.100.000 lei
Pagina a fost generata in 0.5564 secunde